Apparaten en accessoires
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Parelgerst en eieren
-
parelgerst200 g
-
water800 g
-
pindaolie1 tl
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Nasi Goreng
-
teentjes knoflook2
-
vers citroengras alleen het witte gedeelte, in stukjes gesneden (1 cm)1 stengel
-
verse koriander in stukjes gesneden4 takjes
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
verse gember geschild, in ronde plakjes gesneden (2 mm)5 g
-
pindaolie15 g
-
wortelen in stukjes gesneden (2 cm)200 g
-
rode kool in stukjes gesneden (3 cm)200 g
-
cooked, peeled prawns200 g
-
sojasaus light20 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
lente-ui fijngehakt, voor de garnering1
-
gedroogde ajuin vlokken voor de garnering2 el
-
komkommer overlangs gehalveerd en vervolgens in dunne plakjes gesneden, om te decoreren½
-
tomaten in partjes gesneden, voor de garnering2
-
sriracha sauce (optioneel) naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
22 g
Calorieën
1750 kJ /
416 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Limoncello-Taart
2h 30min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nessuna valutazione
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Gierst met kip en curry
35min
Groene smoothie
10min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Rogge flatbreads
Nessuna valutazione
Arabische kip met couscous
45min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Spaghetti met tonijn
40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min